En klockren bok för alla som vill utveckla sitt hållbarhetsarbete

Tommy Nederman, Acting Director Sustainable Business, Scandic Hotels AB:

 ”Jag tror att många människor och företag ofta har en god vilja att arbeta mer hållbart men vet kanske inte alltid hur eller varför. Då är den här boken en klockren start. Hållbara affärer är inget annat än en utmärkt vägledning till vad hållbart företagande är och varför både företaget självt och världen i övrigt tjänar på det. Inte nog med det, den ger konkreta exempel på hur hållbara företag jobbar idag, och en användbar modell för att själv komma igång med eller utveckla hållbarhetsarbetet. Samtidigt är boken även perfekt för alla företag som redan jobbar med hållbarhet eftersom den ger inspiration och en djup insikt i hur andra gör genom alla goda exempel från framgångsrika företag idag. Avsätt några timmar och läs – insikter utlovas!”
 
 

 

Vill du vara med och driva på den hållbara utvecklingen i samhället?

Boken ”Hållbara affärer” är en lättläst och pedagogisk bok som visar hur man praktiskt går tillväga för att ställa om företag och den svarar på frågor som:
  • Vad handlar hållbarhet om?
  • Hur gör man för att hållbarhet ska bli en naturlig del av affären?
  • Lönar det sig med hållbara företag?

Du får också träffa företagsledare från 14 företag inom olika branscher som kommit långt i sitt hållbarhetsarbete, och hur det hjälpt dem att nå framgång, bland andra ABB, Filippa K, Tesla och Vasakronan.

Den perfekta läsningen för alla som både vill göra gott för världen och skapa lönsamma och konkurrenskraftiga företag.

Boken finns att köpa på:

Adlibris       Bokus          CDON



Aktuellt / Tommy Nederman, hållbara affärer, hållbarhetsarbete / Permalink / 0
Till top