Sommar, sol och bloggsemester

Semester! Vi har just varit på besök i Vadstenatrakten och badat i det underbart klara vattnet i Vättern. Turismen var i full gång och det var massor av semesterfirande människor överallt. Nästan lite sydeuropeisk känsla. Doften av god mat och en avslappnad atmosfär talade sitt tydliga semesterspråk.
 
I närheten av Bergs slussar stötte vi på en trevlig företeelse som drog mycket folk, trots att solen pressade på så att värmen dallrade i luften. På en parkeringsplats hade det anordnats bakluckeloppis. Bilarna stod tätt packade med bakluckorna vidöppna mot mitten och där sålde man allt från stort och smått. Kommersen gick på högvarv och även jag köpte ett par små assietter i glas. Enkelheten och principen att saker återanvänds triggade mig, så detta vill jag själv prova på någon gång.
 
Med detta vill jag önska alla en härlig sommar! Jag tar nu ledigt från bloggandet och är åter i början av augusti. Tack alla ni som läst mina inlägg, gillat och kommenterat. Det har inspirerat mig mycket!
 
Hoppas på återseende i augusti!
 
 


Shoppa hållbart / bakluckeloppis, hållbart, shoppa / Permalink / 3
#1 - - Anonym:

Det är väl bara till att gå ner i källaren, rota fram "bra-att-ha-gejerna", lasta in dem i bilen, åka iväg, öppna bakluckan och casha in. Sedan är det bara att åka hem med en känsla av baklycka...

Svar: Ha ha, good luck!
Gilla Östberg

#2 - - Karin:

Kul med bagageluckeloppis, det vill jag också prova!

#3 - - Gilla:

Ja det är ju bra på många sätt, och igen, ju fler vi blir som gör det, desto bättre blir det!

Till top