Hurra, min blogg har blivit nominerad som inspiratör för hållbar livsstil

40 inspiratörer för hållbar livsstil 2016
Sajten Greenmatch har nominerat 40 bloggar som inspiratörer för hållbar livsstil 2016. Utmärkelsen, som ges ut för andra året i rad, syftar till att lyfta fram utvalda inspiratörer och på så sätt öka medvetenhet kring hur vi kan bygga ett hållbart samhälle. Och då blev min blogg "För en hållbar värld" en av dem. Jätteroligt!
 
Deras motivering löd:
För en hållbar värld är bloggen som vill inspirera andra till en hållbar livsstil. Den innehåller använbara tips för att komma igång och övergå till en hållbar livsstil och fungerar även utmärkt som inspiration! Styrkan i Gunillas blogg är att den inte bara ger tips, utan även innehåller information om vad hållbarhet är och varför det behövs en förändring.
 
Kan jag på minsta sätt bidra till att fler väljer att leva med en mer hållbar livsstil så är lyckan gjord, då har jag nått mitt mål. Och från och med nu kan jag titulera mig inspiratör för hållbar livsstil. Jag är både stolt och hedrad!
 


Aktuellt / hållbar livsstil / Permalink / 4
#1 - - Inger:

Grattis! Du har fått mig att ändra mig och tänka mer på miljön. Tack för det. ☘

Svar: Tack! :-)
För en hållbar värld

#2 - - Pär:

Riktigt användbar blogg som fler bör läsa.

Svar: Tackar! :-)
För en hållbar värld

#3 - - Minimalisterna:

Grattis! Jag/vi hittade din blogg genom att vi är nominerade på samma hållbarhetslista. Visst känner man stolthet att vara nominerad bland så många andra bra bloggar. :)

http://minimalisterna.se/inspiration-till-en-hallbar-livsstil/

#4 - - Hanna:

Även jag hittade hit genom utnämningen på Greenmatch.se. Det var fint med lite nya lästips. Grattis!

Till top