Bästa julklappen till våra barn och barnbarn!

 
Julen närmar sig med stormsteg och tankarna kretsar kring våra nära och kära. Julen är en familjehögtid då vi hinner njuta av ledigheten och umgås med familj, släkt och vänner. Barn och barnbarn står i centrum och deras förväntansfulla tindrande ögon får oss vuxna att vilja göra vårt yttersta för de små liven.
 
Att vilja ge det bästa till våra barn och barnbarn är en inneboende drift. Vi vill ge dem alla förutsättningar för ett bra liv och en ljus framtid. Vad vore då bättre än en julklapp som ger våra barn och barnbarn en chans till samma förutsättningar som vi har haft att leva på denna jord. Att försörja sig, äta sig mätta, vara varma, trygga och ha någonstans att bo.
 
Vi är på väg att efterlämna en värld där det är osäkert om klimatet är livsdugligt för människor och djur. Vi stjäl av barnens framtid till förmån för oss själva genom att vi inte är beredda att ta det fulla ansvaret för vårt sätt att leva.
 
Det går att bromsa den pågående utvecklingen genom att ändra vår livsstil mot att konsumera mer hållbart och klimatsmart. På så sätt kan vi succesivt ställa om vårt samhälle så att vi kan ge våra barn den framtid vi vill att de ska ha. Det vore en julklapp av dignitet!
 
Med dessa ord vill jag önska er alla en God Hållbar Jul och ett Gott Nytt Klimatsmart År!
 
På återseende i början av januari!
 

 *  *  *

Shoppa hållbart / Klimatsmart, hållbar utveckling, livsstil / Permalink / 1
Till top