Ett riktigt hållbart julklappstips!

Vi närmar oss jul och vad kan vara bättre än att ge bort en present som beskriver hur framtiden kan bli mer hållbar. Boken "Hållbara Affärer" berättar om vad hållbarhet innebär, hur vi kan uppnå målen i klimatavtalet och FN:s mål för hållbar utveckling (Agenda 2030). Och på vilket sätt var och en av oss kan bidra till en ljusare framtid. 

 
 

Vill du vara med och driva på den hållbara utvecklingen i samhället?

"Hållbara Affärer" är lättläst och pedagogisk och kan läsas av alla. Den ger en övergripande bild av vad hållbarhet handlar om och vilka i samhället som bär ansvaret för att omställningen ska bli verklighet. Vi kan alla bidra till omställningen i samhället genom de olika roller vi har som individer: i vår yrkesroll, som konsument, som förälder och då vi går till val.

Boken svarar på frågor som:

  • Vad handlar hållbarhet om?
  • Hur gör man för att hållbarhet ska bli en naturlig del av samhället och företagen?
  • Lönar det sig med hållbara företag?

Du får också träffa företagsledare från 14 företag inom olika branscher som kommit långt i sitt hållbarhetsarbete, och hur det hjälpt dem att nå framgång, bland andra ABB,
Filippa K, Tesla och Vasakronan.

Den perfekta läsningen för alla som både vill göra gott för världen och skapa lönsamma och konkurrenskraftiga företag.

Boken finns att köpa på:

Adlibris       Bokus          CDON

 


Aktuellt / hållbara affärer, hållbart julklappstips / Permalink / 1
#1 - - Hanna:

Faktiskt väldigt bra, fler borde läsa den! Jag har fått en mycket bättre förståelse för vad det handlar om. Har köpt flera att ge bort i julklapp. :-)

Svar: Tack Hanna! :-)
För en hållbar värld

Till top