Alla borde läsa boken Hållbara Affärer – för nu kan vi inte vänta längre.

Pernilla Pihl, vd Promise, hållbarhetsbyrå:

 ”Efter en sommar som den här har nog många fått sig en rejäl tankeställare. Tydligare varningstecken än så här får vi inte. Jag känner en stark oro inför framtiden och önskar verkligen att fler med mig vill börja göra något för att ställa om. Och då vill jag verkligen rekommendera boken ”Hållbara Affärer” som jag själv använder i vårt arbete i Promise och med våra kunder. Boken är väldigt pedagogisk och visar vad hållbarhet handlar om och hur man går till väga för att ställa om företag, så att de blir långsiktigt hållbara på riktigt och på ett sätt som skapar affärsnytta. En bok som ALLA borde läsa; företagsledare, politiker, studenter och konsumenter – så att vi får fart på omställningen i samhället.

 

 

Vill du vara med och driva på den hållbara utvecklingen i samhället?

Boken ”Hållbara affärer” är en lättläst och pedagogisk bok som visar hur man praktiskt går tillväga för att ställa om företag och den svarar på frågor som:
  • Vad handlar hållbarhet om?
  • Hur gör man för att hållbarhet ska bli en naturlig del av affären?
  • Lönar det sig med hållbara företag?

Du får också träffa företagsledare från 14 företag inom olika branscher som kommit långt i sitt hållbarhetsarbete, och hur det hjälpt dem att nå framgång, bland andra ABB, Filippa K, Tesla och Vasakronan.

Den perfekta läsningen för alla som både vill göra gott för världen och skapa lönsamma och konkurrenskraftiga företag.

 

Boken finns att köpa på:

Adlibris       Bokus          CDON

 


Aktuellt / hållbara affärer, klimatförändringar / Permalink / 0
Till top