Bästa hållbara julklappstipset!

Vill du ha ett riktigt hållbart julklappstips?
 
Visste ni att hållbara företag är både mer lönsamma och mer konkurrenskraftiga? Och att de attraherar både kunder, talanger och investerare. Till mänsklighetens stora lycka har det visat sig att vi kan både göra gott för världen och samtidigt tjäna pengar. En win-win-situation helt enkelt.
 
Hur gör man för att ställa om till ett hållbart företag? Boken Hållbara Affärer ger alla de verktyg som behövs för att ställa om företag i en hållbar riktning. Steg för steg visar vi hur omställningen praktiskt kan genomföras på ett sätt som skapar affärsnytta. Vi får dessutom träffa 14 företagsledare från olika branscher som berättar om sitt hållbara arbete, och hur de har slagit hål på myten om att det finns motsättningar mellan lönsamhet och hållbarhet.

Boken är skriven för dig som har inflytande och makt att göra skillnad och som vill dra nytta av de fördelar som hållbara företag innebär. Boken vänder sig också till dig som vill vara med och driva på den hållbara utvecklingen på din arbetsplats. Ju fler företag som ställer om desto snabbare går omställningen.
 
Hållbara företag är framtidens företag!
 
Adlibris och Bokus. Eller läs mer på bokens hemsida.
 
 
 


Aktuellt / hållbara affärer, hållbara julklappstips, julklapp / Permalink / 0
Till top